Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΣΑΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. 
ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: 

Σ Υ Λ Λ Ο Γ Ο Σ   Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Ω Ν
                        Σ Α Μ Ο Θ Ρ Α Κ Η Σ
Σαμοθάκη 07/06/2011
Προς:
SAOS FERRIES
Κοινοποίηση:
Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρουπόλεως
Αριθμ. Πρωτοκ. : 29/2011

            Ενόψει του συνεδρίου των αιρετών γυναικών της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη από 16 έως 18 Ιουνίου θεωρήσαμε πως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τις προσκαλέσουμε να επισκεφτούν και την Σαμοθράκη. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή για τις 19 του μηνός.
            Τίθεται όμως ένα ζήτημα όσον αφορά την μεταφορά τους. Για αυτόν τον λόγο ζητούμε την τροποποιήση για εκείνη την ημέρα των δρομολογίων. Συγκεκριμένα θα θέλαμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων να ξεκινήσει το ΣΑΟΣ ΙΙ από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη στις 7:30 το πρωί και να φύγει από Σαμοθράκη στις 15:30.
            Όπως γίνεται αντιληπτό το γεγονός αυτό, της επίσκεψης των γυναικών, στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης θα είναι μια πολύ καλή προβολή της Σαμοθράκης προς την υπόλοιπη Ελλάδα και για αυτό θέλουμε την βοήθεια σας, μιας και τα πιθανά αποτελέσματα αυτής της προβολής θα ωφελήσουν και την SAOS FERRIES.
            Επίσης δηλώνουμε πως ο σύλλογος επαγγελματιών αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου να πληρώσει το ποσόν που απαιτείται για την μεταφορά των γυναικών αυτών δηλαδή 230 x 18€=4140€. Τα χρήματα θα καταβληθούν σε μετρητά έως τις 17/6.
Για το Δ. Σ.
ο πρόεδρος                           ο γραμματέας
   Γλήνιας Ιωάννης                Παπαντίδης Ειρηναίος

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: